Nieuwe training mogelijkheden vanaf 3 juni

Vanaf zondag 3 juni zal er elke zondag ochtend een training gegeven worden. Deze inloop training is voor alle leden, van de pupillen tot volwassenen.

De training zal er ongeveer als volgt uitzien; Om 09:30 uur zal begonnen worden met een gezamenlijke warming up. Dat zal op verschillende manieren gaan gebeuren met bijvoorbeeld loopscholing, horden of andere oefeningen.

Daarna kan elke atleet zelfstandig een onderdeel trainen. Als je bijvoorbeeld wilt hoogspringen dan ga je hoogspringen met degene die dat op dat moment ook willen. Welk onderdeel je ook kiest, de bedoeling is dat je zelfstandig begint.

De training zal gegeven worden door Edwin Pol, een zeer ervaren atletiek trainer die alle technische onderdelen in zijn pakket heeft. Edwin zal tijdens de trainingen aanwijzingen geven daar waar het nodig is. Dit is een ideale mogelijkheid om aan je techniek te werken of om eens kennis te maken met een technisch onderdeel. Bij de eerste trainingen zal Edwin de opzet van deze inloop training verder uitleggen. Opgeven is niet nodig, iedereen is welkom

Tagged with:
Posted in Training