pupillenkamp

Afgelopen weekend,8/9 maart zijn de pupillen 1 nachtje op kamp geweest.

Om half twee verzamelden de ruim dertig deelnemers zich op de baan om van daar uit op de fiets richting Ballorig in Nijverdal te gaan. Hier heeft iedereen zich uitstekend vermaakt.

Om op krachten te blijven kon iedereen hier onbeperkt ranja pakken, kregen ze in de tussentijd nog een ijsje en tot slot is er afgesloten met een patatje met een lekkere snack.

Na het eten nog even snel weer de toestellen in, om rond half zeven te vertrekken richting het scouting gebouw van de Reggegroep in Nijverdal.

Aangekomen bij het scouting gebouw kon iedereen zich even uitleven, tot dat de ouders alle slaapspullen kwamen brengen. Nadat alle spullen uitgestald waren, was het de hoogste tijd voor een leuk en spannend spelletje in het bos. Na afloop van het spel snel weer terug naar het gebouw om even om te kleden en nog een leuke film te kijken.

Na de film was het de hoogste tijd om te gaan slapen. De volgende ochtend was iedereen weer vroeg wakker, iedereen had dus goed de tijd zijn of haar spullen weer op te ruimen om vervolgens stevig te ontbijten.

Na het ontbijt heeft iedereen in 3 groepen een team T-shirt gemaakt, waarin vervolgens diverse spelletjes gespeeld zijn.

Na afloop van de spellen zat het kamp er al weer op en werd iedereen opgehaald.

het verslag van Tessa en Jasmijn is te lezen op de jeugdkampen pagina op de site

 

wanneer de foto’s beschikbaar zijn komen deze op de foto pagina

Tagged with:
Posted in JAC, Nieuws