Clubkampioenschap Survival

Dertig jeugd-Atletico´s stonden voorafgaande de Reggesurvival klaar om zich van hun beste kant te laten zien tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen. Een uitgelezen mogelijkheid dit evenement te combineren en zo werd het 6km. parcours voor de 5e maal het strijdtoneel van fanatieke minioren van 9 tot 13 jaar. Omdat het voor velen een nieuwe ervaring was én er volgens de survivalreglementen werd gelopen, diende iedere hindernis correct te worden overwonnen. Als penalty voor het niet volbrengen van één of meerdere hindernissen werd het rode polsbandje (verstrekt voor deze wedstrijd) doorgeknipt. Deze wedstrijdlopers liepen ook met startnummers op hun shirt om hen zo eventueel te kunnen onderscheiden van de reguliere deelnemers aan de Reggesurvival.

Deze bikkels hebben echt indruk gemaakt gezien de vele reacties en complimenten die ons ten deel viel voor, tijdens en na deze wedstrijd.

_AGT4388

Jochem (3e), Taco (2e) en Gijs (1e)

_AGT4398

Suzanne (2e)

Dit jaar werd er voor het eerst 1 afstand gelopen en kwam er hierdoor ook een meisjes en jongens podium. Bij de meisjes werd Julia de Vries Clubkampioen, pakte Suzanne Blikmans het zilver en was het brons voor Dagmar van Dellen. De jongens gingen ook weer als een razende door de hindernissen en zeker Gijs Roelofs die met 36 minuten de bel liet luiden, maakte zijn favorietenrol meer dan waar. De zeer snelle Gijs pakte hiermee zijn derde titel op rij. Taco Müller nam het zilver voor zijn rekening en Jochem Spoolder  (ondanks een fikse blauwe plek) completeerde het podium met brons.

_AGT4377

Dagmar (3e) en Julia (1e)

Alle deelnemers bedankt voor jullie inzet. Vrijwilligers voor jullie vrijwilligheid, Margreet voor het secretariaat, Trainer Wouter voor de lead, Trainer Ronald met jouw 2 voorlopers Lotte en Tian, Voorloper en jeugdtrainer Hugo voor het bijhouden van Gijs, Trainer Rudy voor de foto´s en natuurlijk de organisatie van de Reggesurvival voor de mogelijkheid. Alle uitslagen vind je hieronder:

Clubkampioenschappen 2017

Posted in Nieuws, Survival, Uitslagen, Wedstrijden