25% korting op voorinschrijving Wiezoloop en verloting gratis startnummers.

wiezoOp zaterdag 16 juni wordt voor de 20e keer de Wiezoloop (Wierden) georganiseerd. Een jubileumeditie dus. Leden van ASV Atletics zijn op meerdere fronten al vanaf het begin betrokken geweest bij de organisatie van de Wiezoloop. Zo hebben Albert Horsman en zijn team zo’n 15 jaar de wedstrijdorganisatie verzorgd. En momenteel is Herman Moelard er de wedstrijdleider. En Manfred Körbl, de voorzitter en mede-organisator van de Wiezoloop, traint sinds een aantal maanden met veel plezier in de woensdagavond loopgroep van Pieter.  

 Manfred Körbl wilt, gezien het 20-jarig jubileum en de jarenlange goede samenwerking en het prettige contact met onze club, alle leden van ASV Atletics het volgende aanbod doen:

Ieder lid van ASV Atletics krijgt 25% korting op de voorinschrijving van de 5 of 10 km

en 15 gratis startnummers worden verloot onder de de leden van ASV Atletics die zich op 1 van bovengenoemde afstanden hebben voor-ingeschreven. 

De korting wordt na de wedstrijd verwerkt. De incasso vindt na de wedstrijd plaats. Het aanbod geldt dus ook voor degenen die zich voor dit aanbod al hebben ingeschreven. Heb je je niet ingeschreven onder ASV Atletics en ben je wel lid, stuur een mail naar Pieter Meesters p.meesters@atletics.nl 

 

Posted in Nieuws