Medaille wedstrijd en clubrecords

Op 28 april 2018 hebben we de 1ste medaille wedstrijd georganiseerd op onze baan. Er hadden zich 360 atleten voor onze wedstrijd ingeschreven. De deelnemers kwamen uiteraard van de Twentse atletiek verenigingen maar ook uit Amsterdam, Eindhoven, Papendrecht en Heerde.

Bij de medaille wedstrijd is het de bedoeling om een limiet te halen met je prestatie. Dat kunnen bronzen, zilveren en gouden limieten zijn.

Bij het verspringen stond het record bij de meisjes pupillen C op naam van Renee Mollink. Renee sprong in 2010 3.10 meter. Op de medaille wedstrijd sprong Julia Seppenwoolde 2 centimeter verder en is nu trotse houder van het clubrecord.

Afgelopen woensdag werd in het FBK stadion de Johan Knaap Games georganiseerd door DAV Kronos. De studenten atletiek vereniging waar Johan Knaap erelid van is. In het stadion liep Esmee Mulder (mjd) een nieuw clubrecord op de 800 meter. Startend in baan 8 moest ze als voorste de eerste bocht in. Na de bocht kon ze zich goed positioneren in de groep en liep ze vlot de eerste ronde. De tweede ronde werd iets zwaarder maar het tempo bleef goed. Na 2.42.49 kwam ze over de finish en dat betekende een nieuw clubrecord!!

Beiden gefeliciteerd met jullie prestatie.

Deze en andere nieuwe clubrecords zijn te vinden op deze pagina  

 

 

Posted in Atletiek, Nieuws, Wedstrijden