Mooie resultaten op ons club kampioenschap.

Op zaterdag 6 oktober 2018 werd in Hardenberg bij Spurt’88 onze clubkampioenschappen gehouden samen met AV Salland, Spurt’88 en ACO Ommen. Het was een zeer gezellige wedstrijd onder een mooi herfst zonnetje. Er werden weer veel persoonlijke en club records gelopen.

Bij de masters 45+ wist Wilbert Seppenwoolde het clubrecord bij het hoogspringen te behalen. Hij sprong over 1,10 meter. Ook bij het verspringen pakte hij het club record. Het oude record stond op naam van Berry Nieland (3,12) Het nieuwe clubrecord staat nu op 3.43.

Frank Seppenwoolde pakte het clubrecord bij het kogelstoten. Het oude clubrecord stond al sinds 1992 op naam van Sebastiaan Horsman (10,90) Na 26 jaar staat het record nu op 11:35 meter.

Wessel Klumperman komt nu uit bij de senioren en pakte direct het hoog spring clubrecord van Jasper Hengstman af. Jasper kwam tot 1,60. Wessel sprong in Hardenberg over 1,65 meter.

Ook René Mollink is een clubrecord kwijt. Roos Evers (meisjes pupillen B) kwam bij het hoogspringen over 1,15 en dat is 5 centimeter hoger dan het oude record van René. Maar Roos raakte ook 1 clubrecord kwijt. Julia Seppenwoolde verbeterde bij de pupillen C het clubrecord op de 600 meter. Julia deed er 2 minuten en 10 seconden over en dat was 4 seconden sneller dan Roos. Daarnaast verbeterde Julia haar eigen clubrecord bij het verspringen. Eerder dit jaar sprong zij 3 meter 20 maar tijdens de clubkampioenschappen kwam ze tot 3 meter 30.

Op het programma stond ook een 5.000 meter. Bertil Krukkert kwam niet voor niets naar Hardenberg. Hij deed een aanval op het clubrecord op deze afstand. Het oude clubrecord stond op naam van Jeroen Machielsen (18.52.). Ondanks de warmte bleef Bertil onder deze tijd en kwam na 18.22 over de finish.

Bijzondere vermelding voor Maarten Koelman. Zonder enige voorbereiding ging hij op de afsluitende estafette (4×400 meter) als master van start en zorgde er voor dat Atletics de derde prijs pakte!!

De clubkampioenen (meerkamp) van 2018 zijn geworden:

Finish foto van Bertil

Meisjes mini pupillen     Naolin Tijhof
Jongens mini pupillen    Coen Thomassen
meisjes pupillen C           Julia Seppenwoolde
Jongens pupillen B          Bram Soer
Meisjes pupillen B           Roos Evers
Meisjes pupillen A           Marlou Huijssoon
Jongens pupillen A          Thomas Knobben

Meisjes junioren D          Esmee Mulder
Jongens junioren D         Jochem Spoolder
Meisjes junioren C          Tessa Filart
Jongens junioren C         Jonas Phijffers
Meisjes junioren B          Moniek Timmer
Jongens junioren B         Frank Seppenwoolde
Jongens junioren A         Roy van Os

Dames senioren               Annelinde Jongejan
Heren senioren                 Wessel Klumperman
Heren Masters                  Wilbert Seppenwoolde

Allemaal gefeliciteerd met jullie kampioenschap of record!!

(de records worden zo spoedig mogelijk op de website aangepast)

Posted in Nieuws