Jesse wint korte survival run én nieuw clubrecord voor Julia

Het afgelopen weekend viel de regen met bakken uit de lucht maar dat weerhield onze survivalaars en atleten niet om in actie te komen.

Onze survivalaars gingen zondag naar Ede om daar mee te doen aan de survival wedstrijd. Op de korte survival run stonden 141 mannen aan de start. Er kan er maar 1 de beste zijn en dat was Jesse Linthorst. Hij kwam met ruim een minuut voorsprong over de finish. In dezelfde klasse werden Rick Dommerholt 12e, Jochem Pot 13e en Hugo Braas 14e. Thomas Dommerholt kwam korte tijd later binnen en werd 44ste en op de 119de plaats eindigde Maarten Morsink.

Ook de jeugdleden waren in Ede vertegenwoordigd. Roan Bruggeman wed bij de 10-11 jarigen heel verdienstelijk 2e en Luca Knobben werd in dezelfde klasse 8ste.

Bij de 12-14 jarigen stond Gijs Roelofs op het podium met een mooie zilveren medaille. Julia de Vries kwam als 12de over de finish.

Pam Schwarte stond helaas net naast het podium. Zij werd namelijk 4de bij de 15-17 jarigen.

Afgelopen zaterdag bij de medaille wedstrijden in Haaksbergen wist Julia Seppenwoolde haar eigen clubrecord aan te scherpen. Julia liep op de 1000 meter 2 seconden van haar eigen toptijd af. Het nieuwe clubrecord is nu 3.47.

Allemaal gefeliciteerd met jullie prestaties!!!

Mocht ik iemand gemist hebben of heb je een nieuw clubrecord gelopen/geworpen/gesprongen. Geef dit dan even door via b.nieland@atletics.