Clinics Diepe Hel Holterbergloop

 

Vanaf zaterdag 1 september start ASV Atletics met wekelijkse looptrainingen ter voorbereiding op de Diepe Hel Holterbergloop op zondag 28 oktober. Middels 9 looptrainingen word je goed voorbereid op de Diepe Hel Holterbergloop. De startlocatie van de looptrainingen is iedere zaterdag bij de atletiekbaan aan de Van Heerdtweg 5. Als de startlocatie elders (bos/heide) is, wordt dit van te voren gemeld. De start is om 9.00 uur.

IMG_0503Wil je goed voorbereid zijn op de Diepe Hel Holterbergloop? Wil je een keer een iets langere afstand lopen? Wil je je tijd op een afstand verbeteren? Wil je eens 2 maanden trainen onder leiding van een prestatielooptrainer? De trainingen spelen op al deze wensen in. De trainingen zijn geschikt voor lopers die aaneengesloten 30 minuten kunnen hardlopen en de 10 kilometer voor ogen hebben. Lopers die de halve marathon willen gaan lopen, moeten vooraf 45 minuten aaneengesloten kunnen lopen. De trainingen worden in Nijverdal georganiseerd voor maximaal 25 lopers.

Het inschrijfgeld voor de clinics bedraagt 45.00 Euro (excl. inschrijfgeld Diepe Hel Holterbergloop, wel inclusief inschrijfgeld deelname 5km CityRun Nijverdal)

Wat krijg je daarvoor?

 • 7 trainingen van 90 minuten op zaterdagochtend. De trainingen bestaan uit: warming-up, dynamische loopoefeningen, rompstabiliteitsoefeningen, loopscholing, intervallen op baan of bos/heuveltraining, cooling down.
 • 2 extra trainingen op de woensdagavond (start 19.15 uur). Deze trainingen zijn de wedstrijdvoorbereiding op de CityRun 5KM en de Diepe Hel Holterbergloop. De laatste gerichte wedstrijdprikkels dus.
 • Parcoursverkenning
 • Deelname aan de CityRun Nijverdal op zondag 23 september (incl. functioneel loopshirt). Afstand 5km. Gedegen gezamenlijke warming-up. Wat wedstrijdervaring opdoen en alvast een mooie test.
 • Loopschema voor de hele voorbereiding voor een verantwoorde opbouw naar de Diepe Hel Holterbergloop.
 • Gedegen gezamenlijke warming-up en coaching door je trainer bij de Diepe Hel Holterbergloop.
 • Veel informatie en training, van ervaren prestatielooptrainer ondersteund door ervaren atleten.
 • Veel extra informatie, zoals: voeding, rekken, ademhaling en lopen met een hartslagmeter.

Veel gestelde vragen:

 • Als je een keer niet kunt, kan ik de training dan ergens inhalen?  In overleg met de trainer wordt je een training aangeboden op een andere trainingsdag. Een training die eveneens in het teken zal staan van de voorbereiding op de Diepe Hel Holterbergloop.
 • Wat moet ik trainen tot eind augustus? Goed is om minimaal 2, maar liever nog 3 keer in de week 30 à 60 minuten te trainen.
 • Hoe oud moet je zijn om mee te kunnen doen? Vanaf 16 jaar.
 • Moet ik lid zijn/worden van ASV Atletics? Nee, dat is niet nodig..
 • Ik wil me inschrijven voor de 6 km en kan 30 minuten aaneensluitend lopen. Zijn deze clinics voor mij geschikt? Ja, je kunt dan prima aan deze clinics deelnemen. Bel gerust even voor nadere informatie (zie onder).
 • Ik heb me al ingeschreven voor een afstand op de CityRun en zie hier dat de deelname bij de clinics inbegrepen is. Wat moet ik doen? Bij de start van de clinics wordt dit geïnventariseerd. Er wordt dan niet geïncasseerd op de bestaande inschrijving
 • Nadere informatie: stuur een email naar de trainer: Pieter Meesters –  p.meesters@atletics.nl of bel 06-27108087

Achternaam

Roepnaam

Geslacht

manvrouw

Adres

Woonplaats

Geboortedatum

Telefoonnumer

Email adres

Doelafstand (ter info)

IBAN bankrekeningnummer

Machtiging
Hierbij geeft u toestemming aan ASV Atletics om een eenmalige incasso-opdracht van Euro 45,00 te sturen naar uw bank om dit bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om eenmalig dit bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van ASV Atletics

 

0 comments on “Clinics Diepe Hel Holterbergloop
1 Pings/Trackbacks for "Clinics Diepe Hel Holterbergloop"
 1. […] AV Holten, De Zonsopkomstloop en nu ook nog nieuw de vitaliteitstrainingen voor de wandeltocht.   ASV Atletics Nijverdal vanaf 1 september De trainingen spelen op al deze wensen in. Vanaf zaterdag 1 september start ASV Atletics uit […]