Overige activiteiten

film avond en dart toernooi

 

>kijk voor meer info ook onder de nieuws posts

Overig georganiseerde activiteiten:

4-12-2015: sinterklaas (foto’s op de foto pagina)

02-01-2015: film avond

 verslag filmavond:

Op vrijdag 2 januari was het weer zo ver. De jaarlijkse filmmarathon bij Atletics. Voor iedere groep werd er weer een film gedraaid. Het was zoals altijd weer een gezellige opening van het nieuwe jaar.
De jongste pupillen mini, c- en b pupillen hebben de film ‘Epic’ gekeken. Deze film ging over een tienermeisje dat een magisch bod van de ondergang moet redden. Als haar moeder is overleden Mary Katherine bij haar vader wonen, een prettig gestoorde professor. Hij doet obsessief onderzoek naar mysterieuze, kleine bladmannetjes in het bos. MK wordt op een magische wijze naar deze samenleving getransporteerd en beleefd hierbij allerlei avonturen.

De a-pupillen en de d-junioren hebben de film ‘Hoe tem je een draak 2’ gekeken. Ikki is de hoofdrolspeler van deze film. Hij woont in een wereld waarbij de mensen vredig samen wonen met draken. Deze vredige samenleving wordt plots verstoord door een kwaadaardige drakenmeester die alle draken in zijn macht wil hebben. Hier steekt Ikki samen met zijn familie en vrienden een stokje voor.

Tot slot heeft de oudere jeugd de film ‘Argo’ gekeken. Deze film ging over de gijzeling van de mensen op de Amerikaanse ambassade in Iran. Twee van de gegijzelden weten te ontsnappen naar de Canadese ambassade. Als de inwoners van Iran er achter zullen komen dat zij hier zitten zullen zij worden onthoofd. Vanuit Amerika wordt er in samenwerking met Canada een plan bedacht om deze 6 mensen het land uit te loodsen.

Tijdens deze avond is de organisatie druk bezig geweest met het klaarmaken van broodjes knakworst, popcorn, chipjes, nootjes en m&ms. Dit werd door de jeugd uiteraard zeer gewaardeerd. Het was een gezellige start van het nieuwe jaar!

 

03-12-2014: Sinterklaas (foto’s op de foto pagina)

 

21-11-2014: bowlen voor de a-pupillen tm c-junioren bij de bowlingboerderij

Op vrijdag 21 November hebben we een bowlingavond van onze vereniging gehad.
Mijn vriendin Veerle en ik hebben om 18:45 onze vriendin Sylvie opgehaald en zijn met z’n drieën zijn wij naar de bowlingboerderij gefietst.
Het begon om 19:00, iedereen stond voor de deur te wachten.
Eindelijk was het zo ver en de deur ging open.
Atletics had zes banen en we werden over die banen verdeelt,
zo leer je ook de andere kinderen van de club kennen, dat was echt leuk!
Op elke baan speelden ongeveer 10 kinderen.
De avond was erg gezellig.
Onder het bowlen kregen we wat te drinken en om 20:30 stopte we met bowlen.
Op deze avond was ook de prijsuitreiking van de Medaille wedstrijden van dit seizoen.
Toen iedereen de bowlingschoenen had uitgedaan en zijn eigen schoenen had gepakt begon de uitreiking.
Ik was helemaal verrast en super blij dat ik ook een beker kreeg, Brons heb ik behaald in mijn eerste 3 wedstrijden bij Atletics!
Om 21:00 was het afgelopen en we fietsten met z’n drieën naar het huis van Veerle.
Daar hebben wij gezellig de voice of Holland gekeken.
Groetjes Marell Knobben (pupil a)

05-04-2014: darttoernooi voor de a/b/c-junioren

20-12-2013: Jaarafsluiting voor alle leeftijdscategorieën (In verschillende groepen hebben we in de kantine leuke films gekeken)

13-12-2013: Schaatsen met alle junioren

04-12-2013: Sinterklaas voor de jongste pupillen

Film middag/avond

Vrijdag 4 januari stond alweer de eerste activiteit van het jaar op het programma, voor het eerst een activiteit die echt geheel voor alle jeugdleden van de vereniging georganiseerd was. Voor de verschillende groepen werd namelijk een film gedraaid. Er is ‘s middags begonnen met “Het regent gehaktballen” voor de jongsten van onze vereniging, waarnaar in het begin van de avond een film volgde voor de oudere pupillen en weer wat later op de avond nog een film voor de alle junioren.

In totaal hebben er zich deze dag bijna 50 jeugdleden vermaakt met het kijken van een van de drie films, onder het genot van een hapje en een drankje.

Sinterklaas

Woensdag 28 november zijn de Sint en zijn pieten weer langs geweest bij AV Atletics. Zoals elk jaar was er weer een warm welkom voor de sint door de jongsten van onze vereniging. Tijdens de training zijn er leuke spelletjes gedaan zoals apenkooi, natuurlijk hebben de pieten zich hier ook weer van hun beste kant laten zien. Als hoogte punt van de avond had sint natuurlijk ook nog een aantal leuke cadeautjes bij zich.

kijk hier voor de foto’s 

Dart toernooi

zaterdag 14 december is er weer een dart toernooi georganiseerd voor alle junioren. Met een groep van ongeveer 15 jeugdleden hebben we er een gezellige avond van gemaakt. Het niveau mag dan wel niet zo hoog hebben gelegen als op het Lakeside toernooi waar de nederlander Christian Kist een dag later wereld kampioen werd, maar dat maakte de avond er niet minder op.

Verslagen van oudere activiteiten vind u hier.