10k for Science

Ben jij ook weer toe aan een sportieve uitdaging? Wil je bijdragen aan wetenschappelijke kennis over hardlopen? En wil je kans maken op toffe prijzen, zoals een @airup fles* of een fitbit? Schrijf je dan nu gratis in voor de 10K for Science!

https://erasmusuniversity.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_aiav2x6gEMAqVUy

Neem gratis deel!

Vanuit de Erasmus Universiteit organiseren wij een virtuele 10K hardloopwedstrijd.  Wij onderzoeken hoe hardlopers hun trainingen vormgeven, gemotiveerd blijven en presteren tijdens een wedstrijd. Om deel te nemen aan dit onderzoek, vragen we je twee korte vragenlijsten in te vullen: één vragenlijst dient als inschrijving voor het evenement en één vragenlijst dien je na de wedstrijd in te vullen. Door de laatste vragenlijst in te vullen, wordt jouw gelopen tijd in het klassement geregistreerd en maak je kans op leuke prijzen!


Hoe jij kan meedoen?

Dat is heel simpel! Klik op de link hierboven of scan de QR-code en vul de korte vragenlijst in om jezelf aan te melden.


Waar en wanneer is de Run?

De hardloopwedstrijd zal een virtual run zijn, waar je aan kunt deelnemen in het weekend van 17 en 18 april 2021. Je kunt 10 kilometer lopen in jouw eigen omgeving, op een tijdstip dat je goed uitkomt tijdens het wedstrijdweekend. Op vrijdag 16 april 2021 ontvang je automatisch een herinnering aan het evenement.

Namens de masterstudenten van de Erasmus Universiteit,  alvast heel erg bedankt voor jouw deelname!

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar 453465tj@student.eur.nl.

______________________________________________________________________________________________________

* Een air up-fles geeft je water smaak, door niets meer dan geur. Dat betekent dat je helder water drinkt zonder suiker, zonder calorieën en zonder toevoegingen – maar vol met smaak!

  • Deel dit bericht: