2 goud en 2 zilver in Borne.

Op zondag 22 december 2019 werd in Borne de winter Step-One loop georganiseerd. Het woordje winter was bij deze editie niet van toepassing. Onder goede omstandigheden kwam weer veel Atletics atleten aan de start.

Bij de junioren tm 12 jaar waren het weer de zussen Marlou en Jolein die samen aan kop gingen. Kort daarachter liep de derde zus Silke ook een prima wedstrijd. Marlou was de snelste en 4 seconden later kwam Jolein als 2e over de finish. Helaas geen volledige Huijssoon podium want Silke moest genoegen nemen met de 4e plaats.

Nick Zwienenberg liep het koningsnummer; de halve marathon. Hij was in een mooie strijd verwikkeld met Geert Tuinstra. Kop over kop liepen ze naar de finish maar in de eindsprint kwam Nick net te kort maar pakte een mooie zilveren medaille in een nieuw persoonlijk record. (1.11.00)

Bij de masters 40+ was Peter Bruinsma heer en meester op de halve marathon. Peter finishte als eerste en bleef (oud Nijverdaller) Mark Saathof bijna 2 minuten voor.