2019 goed afgesloten!!!

Ook op de laatste dagen van het jaar zijn er overal kerst / oudejaars / oliebollen lopen in de regio. Voor een aantal Atletics leden de mogelijkheid om nog één keer te knallen in 2019.

Op 2de kerstdag haalde Carmen Bruinsma een hele mooie 1ste plaats tijdens De Belte Kerst crossloop in Nieuw Heeten. Carmen liep de 1km in 4.14.

Carmen Bruinsma over de finish

Op de laatste dag van het jaar waren er maar liefst 4 eerste plaatsen. Terwijl iedereen aan de oliebollen zat liep Marlou Huijssoon op de 1,5km naar het goud. Er was ook goud voor Julia Seppenwoolde op de 1km. Julia kwam met een behoorlijke voorsprong op nummer 2 over de finish. Broer Wouter Seppenwoolde is na zijn blessure weer op de goede weg. Hij werd 2e op de 2,5km.

Julia Seppenwoolde

Tot slot de laatste 2 medailles van 2019. Die waren voor Peter Bruinsma en Bertil Krukkert. Beiden liepen op 31 december 2019 bij de Jumbo crossloop in Dalfsen de 10.4km. Peter werd 1ste bij de masters 40+ (38,24) en Bertil werd 1ste bij de masters 50+ (41.00)

Allemaal gefeliciteerd met deze mooie prestaties!!!!

 

Mocht je in 2020 mee doen bij atletiek-, loop- of survival wedstrijden en heb een bijzondere prestatie verricht? Mail dat even door aan b.nieland@atletics.nl. Graag met een foto erbij. (app-en mag natuurlijk ook) Indien mogelijk zet bij je inschrijving dat je lid bent van Atletics. Dat maakt het zoeken een stuk makkelijker.

  • Deel dit bericht: