genieten tijdens atletiek sportdag – zaterdag 10 juni

Het was genieten tijdens onze sportdag op zaterdag 10 juni.

 

Onder geweldige omstandigheden hebben zo’n twintig kinderen kennis gemaakt met atletiek en onze club.

Tijdens de sportdag hebben de kinderen hun grenzen verlegd met hoog- en verspringen, balwerpen en 60 meter sprinten.

De kinderen waren erg fanatiek en hebben genoten van de verschillende atletiek onderdelen.

Als kers op de taart kreeg iedereen een prachtig atletiek diploma mee naar huis als bewijs van hun deelname aan deze sportdag.

 

 

Namens de trainers, alle deelnemers bedankt en hopelijk zien we jullie nog eens terug tijdens onze trainingen.

 

 

ASV Atletics organiseert sportdag voor basisschool kinderen.

Zet je sportschoenen klaar, want op zaterdag 10 juni organiseert atletiek en survival vereniging Atletics een onvergetelijke sportdag! Speciaal voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. En dat belooft een waar avontuur te worden.

Tijdens deze sportdag krijgen kinderen de kans om kennis te maken met verschillende atletiekonderdelen. Van verspringen tot balwerpen, sprinten tot hoogspringen, er is voor elk kind wat wils. De ervaren atletiektrainers van de club zullen de kinderen begeleiden bij elk onderdeel, zodat ze hun vaardigheden verbeteren en hun grenzen kunnen verleggen.

De sportdag vindt plaats op de prachtige, pas gerenoveerde atletiekbaan aan de Van Heerdtweg 5 in Nijverdal. Atletics nodigt alle kinderen uit om deel te nemen aan deze sportdag. Heb je al ervaring? Kom dan je grenzen verleggen. Heb je nog geen ervaring met atletiek maar ben je nieuwsgierig en wil je het graag eens uitproberen? Dan is deze sportdag de uitgelezen mogelijkheid.

Als kers op de taart ontvangen alle deelnemers aan het einde van de dag een officieel ASV Atletics sportdiploma. Een blijvende herinnering aan hun sportieve dag bij Atletics.

Mis deze kans dus niet. Zorg ervoor dat uw kind op zaterdag 10 juni aanwezig is bij de sportdag van Atletics. De inschrijvingen zijn beperkt, dus meld uw kind snel aan om teleurstelling te voorkomen.

Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht op de website van de club: www.atletics.nl/welkom-bij-atletics/

 

 

 

  • Deel dit bericht: