Baanwedstrijden en Jury cursus

Wedstrijden

Nog even en het voorjaar staat weer voor de deur. Dat betekent dat het baanseizoen voor de atletiek weer van start gaat.

Dit jaar hebben wij mooie wedstrijden op het programma staan die we mogen organiseren:

Zaterdag 11 mei: medaillewedstrijd – dit is de 2e van 4 medaillewedstrijden in onze regio; de medaille wedstrijden zijn specifiek voor jeugd atleten en er wordt gestreden om bepaalde limieten per onderdeel

Voor de medaillewedstrijd zijn we diverse vrijwilligers nodig; de wedstrijd zal starten rond 9:30 en de laatste onderdelen zijn in de loop van de middag.

Kun je helpen dan horen wij het graag: J.hengstman@atletics.nl 

 

afgelast – Maandag 20 mei (2e pinksterdag): Van Heerdt Loopgala – een nieuwe wedstrijd die we mede door een bijdrage van stichting sport evenementen Hellendoorn-Nijverdal gaan organiseren. De wedstrijd is gericht op de betere hardlopers van onze regio / land. We hopen hier een mooi deelnemersveld neer te kunnen zetten op verschillende loop- en horde onderdelen. Deze wedstrijd zal worden georganiseerd voor aanstormend talent (U18 /U20) en senioren.

We hopen binnenkort met een datum te komen voor het Van HeerdtLoopgala in 2025 

 

Juryleden / Jurycursus

Om deze wedstrijden en ook andere atletiek wedstrijden te blijven organiseren zijn er juryleden benodigd.

Als jurylid ben je goed op de hoogte van alle regels van de verschillende atletiekonderdelen en kun je goed de prestaties van de atleten beoordelen.

Wil jij een steentje bijdragen tijdens de wedstrijden? We zijn altijd opzoek naar juryleden. Met deze makkelijke en  toegankelijke cursus kun jij binnenkort ook helpen en zo deze wedstrijden mogelijk maken.

Er zijn 2 jurycursussen ingepland voor de regio Twente
– Zaterdagen 2 en 16 maart van 10.00-14.00 bij SISU in Almelo.
Link naar atletiekunie inschrijfpagina
– Dinsdagen 27 februari en 5 en 26 maart van 18.30-21.00 bij AVH in Haaksbergen.
Link naar atletiekunie inschrijfpagina
Beide cursussen worden gegeven door Bas van der Schaaf

 

De jurycursus is natuurlijk leuk voor iedereen en onze vereniging kan niet zonder juryleden maar een extra drijfveer is dat er zonder juryleden geen wedstrijden zullen zijn.

Daarnaast zullen atleten die nu of in de toekomst mee willen doen aan competitiewedstrijden (in teamverband) zelf bij de wedstrijden een jurylid aan moeten dragen; zonder jurylid helaas geen deelname.

Voor vragen of hulp bij het aanmelden voor de jurycursus kun je contact opnemen met Jasper: J.hengstman@atletics.nl  of  Berry: B.nieland@atletics.nl 

 

 

De atletiekunie geeft de volgende aanvullende informatie:

Inschrijven:

De inschrijflink brengt de geïnteresseerde naar Volta waar ze zich tot aan de dag van de start van de opleiding kunnen inschrijven.
Geïnteresseerden dienen een geldig Atletiekunie bondsnummer te bezitten. Heb je dit nog niet, kan dit geregeld worden via de vereniging.
Is men voor het eerst in Mijn Volta? Dan kan men een login aanvragen via deze link. Hier kan het bondsnummer ingevoerd worden en zo ontvangt men een mail om eenmalig zelf een wachtwoord te kiezen. Hiermee kan men altijd inloggen bij Mijn Volta. Nu kan men zich inschrijven voor deze en andere opleidingen.
Op de startdatum van de opleiding sluit de inschrijflink automatisch. Op verzoek van de docent graag eerder inschrijven zodat van tevoren met de deelnemers contact opgenomen kan worden en om alvast te kunnen starten met de eerste module.

Deelnemers:

Nadat de deelnemer zich heeft ingeschreven ontvangt de deelnemer een bevestigingsmail van inschrijving met daarbij het bericht dat er een separate mail verstuurd zal worden vanuit SKILLS. In die separate mail ontvangt men een link om een eigen wachtwoord aan te maken. Vervolgens kan men inloggen bij SKILLS en de e-learning volgen die bij deze opleiding hoort. Let op: ontvangt de deelnemer voor het eerst een mail van SKILLS? Dan is het mogelijk dat deze mail als spam wordt beschouwd. Controleer de map Ongewenste e-mail en kenmerk deze mail als Gewenste e-mail.
Men wordt bij inschrijving gevraagd het eerste deel van de e-learning af te ronden vóór aanwezigheid bij de eerste fysieke workshop.
Wanneer een deelnemer al eerder in SKILLS een opleiding heeft gevolgd, zal de deelnemer enkel een mail van SKILLS ontvangen met het bericht dat er nieuwe leeractiviteiten voor hem of haar klaarstaan.

  • Deel dit bericht: