Cursus jurylid algemeen

In maart 2021 is het weer mogelijk om de cursus jurylid algemeen te volgen van de Atletiek Unie.  Tijdens deze cursus worden alle gangbare wedstrijd reglementen behandeld. Na deze cursus ben je in staat om jurylid te zijn bij alle atletiek wedstrijden. Je bent echter niet verplicht om als jurylid te worden ingezet. Je bepaalt zelf bij welke wedstrijden je wil helpen. Bijvoorbeeld als je kinderen meedoen aan de wedstrijd.

De cursusleider is Berry Nieland en de cursus vind plaats in de kantine van asv Atletics op zaterdag 13, 20 en 27 maart 2021 van 10.00 uur tot 13.00 uur. Een deel van de uitleg zal ook op de baan plaatsvinden.

Om deel te nemen moet je minimaal 16 jaar oud zijn en lid van de Atletiek Unie. Ben je nog geen lid van de Atletiek Unie, neem dan even contact op met Berry Nieland. b.nieland@atletics.nl . We zorgen dan voor een oplossing.

Hier kun je ook terecht met vragen over deze cursus.

Ben je al lid dan kan je je direct inschrijven via deze link: https://mijnvolta.atletiekunie.nl/agenda/10678

Je zal doorgelinkt worden naar Volta, het nieuwe administratie systeem van de Atletiek Unie. Daar kun je een account aanmaken met je Atletiek Unie nummer. Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

  • Deel dit bericht: