Gezocht

Na jaren van inzet heeft Jasper Hengstman aangegeven het wat rustiger aan te willen gaan doen en een aantal van zijn taken uit handen te willen geven.

De voornaamste taak  die hij uit handen zal geven is het training geven aan de atletiekgroepen.

Daarnaast heeft Jasper bij het stoppen van Debby destijds ook de taak van trainers coördinator op zich genomen en ook met deze taak zal hij stoppen; tot slot is Jasper al jaren het gezicht van de atletiekafdeling binnen het dagelijks bestuur van de club maar is hij dit jaar aftredend en niet herkiesbaar.

 

We zijn dan als club ook opzoek naar:

Atletiek trainer:

Iemand die het leuk vind om atletiek trainingen te verzorgen voor de junioren; momenteel gaat het om de training van de c/b junioren op de maandag avond maar dit is geen vast gegeven. Een beetje kennis en achtergrond van atletiek is natuurlijk handig maar de vereniging biedt alle mogelijkheden tot het opdoen van kennis in bijvoorbeeld de vorm opleiding(en) en bijscholingen.

 

https://flic.kr/s/aHBqjAXFkR

Trainerscoördinator(en):

Als coördinator ben je het aanspreekpunt vanuit de leden en de trainers, daarnaast zorg je samen met de trainers voor een goed technisch (atletiek) beleid.

Als coördinator ben je niet heel druk en het kan ook nog goed door 2 personen samen gedaan worden; even een korte greep uit de “taken”:

  • vragen beantwoorden van en communiceren aan leden / ouders
  • mail/vragen beantwoorden van aspirant leden
  • contactpersoon tussen trainers en overige vrijwilligers binnen de club (bestuur / ledenadministratie / wedstrijd secretariaat)
  • organiseren van een paar trainers overleggen (2 à 3 per jaar)

 

Bestuurslid atletiek:

Als bestuur zijn we graag een afspiegeling van de club, vandaar proberen we zo mogelijk een bestuur samen te stellen vanuit  alle afdelingen / groepen.

Het bestuur is bij het aftreden van Jasper op zoek naar iemand met binding tot de atletiek “afdeling”. Als bestuurslid ben je naast de vergadering (1x per maand) niet erg druk en dit kan dan mogelijk ook goed gecombineerd worden met een van de eerder genoemde taken maar dit hoeft natuurlijk niet.

 

Schroom niet en laat van je horen! 

graag komen wij als bestuur in contact met jou :

Jasper Hengstman – J.hengstman@atletics.nl – 06 – 23 44 90 49

bestuur ASV Atletics – info@atletics.nl

 

 

 

Tot slot: JAC – jeugd activiteiten commissie

De Jeugd activiteiten commissie organiseert door het jaar heen diverse activiteiten voor alle jeugdleden.

De JAC is een leuke en enthousiaste groep en voor dit jaar staan er ook al een aantal activiteiten gepland.

Graag zouden wij ons nog wel versterken met wat aanvullende leden om dit samen met ons door te zetten.

Reacties hiervoor aan JAC@atletics.nl of aan Jasper: J.hengstman@atletics.nl 

  • Deel dit bericht: