Hardloopclinic voor beginners

Op woensdagavond 14 april starten atletiekvereniging Atletics uit Nijverdal en ZorgSaam LopersCompany uit Hellendoorn samen een hardloopclinic voor beginners.

Het gezamenlijke doel is om de startende hardloper op een verantwoorde wijze, aan de hand van een beproefd schema, stapje voor stapje op te laten bouwen naar een half uur hardlopen aan één stuk. Tijdens deze clinic wordt veel aandacht gegeven aan de juiste looptechniek en loophouding. Vooraf worden je schoenen, voeten en stabiliteit bij ZorgSaam gecheckt, zodat blessures zoveel mogelijk worden voorkomen.

Er worden in totaal 10 trainingen gegeven die op woensdagavond om 19.00 uur starten. De eerste 7 trainingen starten bij ZorgSaam op de Koemaste in Hellendoorn. De laatste 3 trainingen worden gegeven op de atletiekbaan van Atletics zodat je kennis kunt maken met deze leuke vereniging en met het lopen op een atletiekbaan. De trainingen worden gegeven door de ervaren en bevlogen hardlooptrainer Bertus van Elburg. Zijn doel is om jou vooral te laten genieten van de hardloopsport. Natuurlijk worden de corona richtlijnen in acht genomen. De kosten voor deze clinic bedragen € 75.

Wil jij ook graag verantwoord beginnen met hardlopen en heb je nog niet eerder of lang geleden hardgelopen? Alleen, samen met een vriend of vriendin of met je collega’s van je bedrijf? Geef je dan op voor deze hardloopclinic door het aanmeldformulier in te vullen op de kalender pagina van de website van www.zorgsaamloperscompany.nl.

  • Deel dit bericht: