Helpende handen gezocht

Vanuit onze mooie vereniging hebben we een onderhoudsteam die verschillende taken op onze accommodatie op zich neemt.

Natuurlijk doet de groep van Aveleijn, die meerdere keren in de week bij ons op de baan is al heel veel van het onderhoud. Maar er blijven ook nog wel wat taken over voor onze eigen leden.

 

Met de vaste groep van het onderhoudsteam worden al vele zaken opgepakt maar zoals bekend maken vele handen licht werk.

Vandaar zijn wij dus ook op zoek naar leden / vrijwilligers die ons zo af en toe kunnen helpen. Je hoeft hiervoor niet eens een ware klusjes man/vrouw te zijn (maar die zijn natuurlijk wel welkom 😉  )

 

Een klus die we als eerste op willen pakken, is het verder afronden van de werkzaamheden rond de nieuwe schuur. Deze hebben we laten bouwen voor de opslag van materialen voor verschillende wedstrijden, zoals een aantal hardloopwedstrijden maar vooral ook de grote hindernissen van de Reggesurvival.

Een aantal klussen die hiervoor nog benodigd zijn is het aansluiten van de regenwater afvoer,  het benodigde straatwerk en later ook de binnen aftimmering aanbrengen.

 

Wil je ons helpen op onze mooie accommodatie meld je dan aan bij bij Aad Meijboom van het onderhoudsteam (tel 06-37431047 of mail onderhoudsteam@atletics.nl).

 

ter info:

Op zaterdag 6 november wil het onderhoudsteam graag een start maken met de nog uit te voeren klussen rondom de nieuwe schuur.

Naast ‘gewone’ vrijwilligers zijn we ook op zoek naar een vakman. Ben of ken jij een stratenmaker of iemand die goed kan straten? Dan komen we ook graag met jou in contact.

 

  • Deel dit bericht: