Kennis maken met Sport-dag zaterdag 25 mei

Zet je sportschoenen klaar, want op zaterdag 25 mei organiseert atletiek en survival vereniging Atletics een onvergetelijke sportdag! Speciaal voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. En dat belooft een waar avontuur te worden.

Tijdens deze sportdag krijgen kinderen de kans om kennis te maken met verschillende atletiekonderdelen. Van hoogspringen tot sprinten, balwerpen en verspringen, er is voor elk kind wat wils. De ervaren atletiektrainers van de club zullen de kinderen begeleiden bij elk onderdeel, zodat ze hun vaardigheden verbeteren en hun grenzen kunnen verleggen.

De sportdag vindt plaats op de prachtige atletiekbaan aan de Van Heerdtweg 5 in Nijverdal. Atletics nodigt alle kinderen uit om deel te nemen aan deze sportdag. Heb je al ervaring? Kom dan je grenzen verleggen. Heb je nog geen ervaring met atletiek maar ben je nieuwsgierig en wil je het graag eens uitproberen? Dan is deze sportdag de uitgelezen mogelijkheid.

Als kers op de taart ontvangen alle deelnemers aan het einde van de dag een officieel ASV Atletics sportdiploma. Een blijvende herinnering aan hun sportieve dag bij Atletics.

Mis deze kans dus niet. Zorg ervoor dat uw kind op zaterdag 25 mei aanwezig is bij de sportdag van Atletics.

Voor meer informatie over Atletics kunt u terecht op de website van de club: www.atletics.nl/welkom-bij-atletics/

 

Opgave voor de sportdag kan op de site van kennis maken met sport: https://kennismakenmetsporten.nl/atletiek-asv-atletics24

 

Kun je nu niet op 25 mei, geen probleem, kom gewoon eens kijken tijdens een training en doe gezellig mee!

  • Deel dit bericht: