Nick Zwienenberg wint 10km Wilgenweard Nijverdalse bergcross

Op zaterdag 7 december werd traditie getrouw bij hoofdsponsor De Wilgenweard de Nijverdalse bergcross georganiseerd. Het parcours loopt door het Doktersbos en kent veel korte klimmetjes. Op de 1okm bij de mannen senioren was Nick Zwienenberg de beste! Nick kwam na 37.09 over de finish en dat is, gelet op het zware parcours, een hele mooie tijd.

Bij de jongens tot 16 jaar stond Joran Klumperman aan de start. Na 2,5km kwam hij, net achter de nummer 1,  als 2e over de finish.
(helaas geen foto gevonden van Joran)

Ook bij de jongens en meisjes 10/12 jaar waren er podiumplaatsen voor Atletics. Bij de jongens liep Loen Dasselaar naar een hele mooie 2e plaats en de 3e plaats was voor Roan Bruggeman.

Leon en Roan op het podium

Bij de meisjes liepen de zusjes Huijssoon weer vooraan. Het was Jolein die als eerste over de finish kwam gevolgd door Marlou.

Marlou en Jolein Huijssoon

Bij de meisjes tm 9 jaar moest 1,5km afgelegd worden. Daar was Julia Seppenwoolde aanwezig om voor Atletics op de podium te staan. Julia werd na een spannende race 2e.

De Wilgenweard Nijverdalsebergcross is onderdeel van het Cross circuit van het Oosten. De volgende wedstrijd is de Zuurbergcross die op 18 januari 2020 word georganiseerd in Holten.