Nieuwe clubrecords

Nu de corona maatregelen versoepelen zijn er weer wedstrijden mogelijk. Er is kennelijk goed door getraind want we kunnen direct weer nieuwe clubrecords toevoegen aan de lijst.

Op 8 mei liep Esmee Mulder (MB) de 400 meter horden op de atletiekbaan in Enschede. Na een volle ronde en 10 horden kwam ze na 1.19.94 over de finish.

Peter Bruisma liep op 16 mei 10km op het vliegveld van Enschede. Nu hij 50 is geworden kan hij in deze categorie op jacht naar de clubrecords. Bij de eerste wedstrijd was het meteen raak. Het 10km record van Bertil Krukkert 36,59 werd door Peter uit de boeken gelopen. Hij finishte in 34.44.

Tenslotte 2 clubrecords van Arenda Könnecke in 1 wedstrijd. Tijdens haar 24 uurs race op 8-9 mei op onze eigen atletiekbaan kwam Arenda door op de 100 mijl (160,93 km) in 17 uur, 45 minuten en 55 seconden. Na 24 uur had Arenda 192kilometer en 900 meter gelopen, en dat is weer een nieuw clubrecord. Arenda plaatste zich hiermee voor het WK 24 uurs race in Roemenië.

Allemaal gefeliciteerd met jullie records!!

Nick Zwienenberg verdient een eervolle vermelding. Nick liep ook in Enschede de 10km en deed een aanval op het clubrecord bij de senioren. Dit clubrecord, 31:50, staat sinds 2003 op naam van Udo Zwijnenberg. (geen idee of ze familie zijn)
Nick kwam na 31.58 over de finish en kwam dus maar 8 seconden te kort.