Podium bij de cross en bij de surivalrun

Nynke ter Halle onderweg naar de 3de plaats

Aan de andere kant van de berg wordt er ook een cross circuit georganiseerd, de Sallandse. De eerste wedstrijd was in Haarle en vandaag was er een cross in Raalte. Bij de meisjes 13/15 jaar stonden Jasmijn Postma en Nynke ter Halle aan de start, en wat deden ze het goed!  Jasmijn kwam, na 2,5 km, als eerste over de finish en Nynke pakte een hele mooie 3de plaats. Jasmijn had de wedstrijd in Haarle ook al gewonnen. Het Sallandse cross circuit bestaat uit 10 wedstrijden waarvan er 6 meetellen voor de competitie.

Stichting Survivalrun Groningen organiseerde een mooie survivalrun waar weer veel Atletics survivalrunners aan de start stonden. Bij de heren op de Korte Survival Run kwam Jesse Linthorst, met een halve minuut voorsprong op de nummer 2 als eerste over de finish. Thijs Havinga deed ook weer goede zaken voor het algemeen klassement. Hij kwam als 3de over de finish en pakte 998 punten voor het algemeen klassement.

Voor deze wedstrijd stond Jesse in het algemeen klassement op de eerste plaats en Thijs stond 2de. Op de 3de plaats staat Hugo Braas die ook lid is van Atletics. Hugo kwam vandaag niet in actie.

Jesse en Thijs op het podium

Ook in het Vechtdal is er een cross circuit en ook daar staan atleten van Atletics aan de start. Bij de Zwarte Dennen cross in Punthorst werd Julia Seppenwoolde, bij de meisjes tm 9 jaar, 1ste. Julia won ook de eerste cross en staat daarom ook eerste in het klassement. Wouter Seppenwoolde werd de vorige cross ook eerste maar moest nu genoegen nemen met de 2e plaats. Hij blijft wel leider in het klassement.