Succes in Tilburg, Doorn, Mariënheem en Enschede

In Tilburg werd het afgelopen weekend de Internationale Warandeloop georganiseerd. Dit is één van de grootste crossen die ons land kent. Bij de pupillen A stond Julia Seppenwoolde aan de start. Het was een spannende race want de top drie bleef dicht bij elkaar. In de sprint naar de finish moest Julia 1 meisje net voor haar dulden en ze kwam nagenoeg gelijktijdig met een Belgisch meisje over de finish. Uit de fotofinish bleek dat Julia net 2e was geworden.

Julia 2e in Tilburg

De Hang-on run is een survivalrun in Doorn. Het parcours loopt door het prachtige Utrechtse heuvelrug. Roan Bruggeman doet mee met de JSCC. Het parcours was 7km lang en had maar liefst 40 hindernissen. Roan kwam weer goed uit de startblokken en pakte de 2e plaats. Bij de JSCB klasse deed Gijs Roelofs er alles aan om het podium te pakken en dat lukte! Hij werd 3e en doet daarmee weer goede zaken voor het algemeen klassement.

Roan onderweg naar de 2e plaats

Jasmijn Postma bleef iets dichter bij huis. Zij stond aan de start bij de 35ste Schalmcross in Mariënheem. De Schalmcross is de derde wedstrijd in de Sallandse cross competitie en loopt door het mooie natuurgebied het Boetelerveld. Net als in Raalte en Haarle werd Jasmijn eerste bij de meisjes op de 2,5km. Ze bleef de nummer 2 bijna 2 minuten voor. Uiteraard staat Jasmijn na drie overwinningen ook in het algemeen klassement bovenaan.

Ten slotte werd in Enschede de Tartaros Campus Challenge georganiseerd en ook hier waren er podiumplaatsen. André Gorter werd op de lichte 8km 1ste overall. Bij de vrouwen op dezelfde afstand werd Lotte Prins 1ste. Hieronder staan de Atletics deelnemers aan deze survivalrun;