Survival runners in hun element; hindernissen en storm Ciara.

Thor survivalrun

Op zondag 9 februari 2020 stonden diverse survivalrunners van asv Atletics aan de start bij de Thor survivalrun in Zwolle. Een survival wedstrijd gaat, in principe,  altijd door. Een survivalrunner laat zich niet tegenhouden door een beetje wind. De organisatie had wel de starttijden vervroegd zodat iedereen binnen was voordat Ciara op volle kracht was.

Op de korte survival run, meetellend voor het landelijk klassement, deed Jesse Linthorst weer goede zaken. Gisteravond werd hij gekroond tot sport talent van de gemeente Hellendoorn en vandaag pakte hij een hele goede 2de plaats bij de senioren. Kort achter hem, op de 3de plaats eindigde Thijs Havinga.

Het podium Korte Survival Run (foto Kees Bakker)

In het algemeen klassement op de Korte Survival Run staat Jesse op de eerste plaats, Thijs is 2de, Hugo Braas is 3de en Jochem Pot staat 6e. Er zijn nog veel wedstrijden te gaan maar ze staan er goed voor!!!

Bij de individuele recreatieve survivalrun over 9 kilometer met 40 hindernissen stond Luuk Bouwhuis aan de start. Hij had maar weinig last van de harde wind en kwam vlak achter de winnaar als 2de over de finish.

Luuk (383) voorop in de strijd!! (foto Kees Bakker)

Bij de 9 kilometer voor groepen deden 2 teams van Atletics mee. Team 1 , Rik Voerknecht, Rudy Achterkamp, Miranda Ruitenberg en Jody Sans, miste 1 hindernis en zakte mede daardoor naar de 18de plaats. Team 2, Anette Bakker, Dennis Lichtenberg, Martijn Schulenburg en Pam Schwarte, hield de eer hoog door als eerste te finishen.

  • Deel dit bericht: