Uitnodiging presentatie looptechniek.

Dankzij onze sponsoren hebben we op 25 en 26 februari kunnen genieten van een schitterende NK Cross. Eén van deze sponsoren willen we graag extra bij je onder de aandacht brengen. Dit is Kievit Sport uit Hengelo, de naamgever van de recreantencross tijdens de NK Cross. Als gevolg van onze samenwerking komt Ruud Blikman van Kievit Sport een informatieve avond verzorgen op dinsdag 21 maart.

Je bent van harte welkom om deze avond bij te wonen. 

Ruud verzorgt op deze avond een presentatie over de 3D-loopanalyse van Kievit Sport. De 3D-loopanalyse resulteert in een vracht aan persoonlijke data, wat onder andere zorgt voor een heel gedegen schoenadvies. Het belang van goede hardloopschoenen kan niet worden onderschat: zo kun je er blessures mee voorkomen en de juiste schoenen dragen bij aan een fijnere hardloopervaring.

Maar hoe weet je nu welke hardloopschoenen bij jou passen? Ruud Blikman geeft antwoord op deze vraag tijdens zijn presentatie in onze kantine. De presentatie start om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Daarna is er alle tijd om vragen te stellen.

Mis deze avond niet, want Ruud heeft aangegeven ook een mooi aanbod mee te nemen, met o.a. diverse trailschoenen.

Namens: Organisatie SSHN NK Cross

  • Deel dit bericht: