Update renovatie atletiekbaan

Op 12 januari 2022 hebben we een Buitengewone Algemene Vergadering gehouden. Deze stond volledig in het teken van de geplande renovatie van onze atletiekbaan. Het was de eerste keer dat we de vergadering volledig online hebben gehouden. Door de huidige corona maatregelen was het niet mogelijk om het op een andere manier te organiseren.

Berry Nieland presenteerde namens de renovatiecommissie de plannen. De noodzaak werd snel duidelijk. Onze baan is een aantal jaren geleden al afgekeurd en daarom mogen we geen officiële wedstrijden meer organiseren. De plannen zijn opgesteld in goede onderlinge samenwerking met de Gemeente Hellendoorn en de specialisten van Kennis van Atletiek. Penningmeester Arjan Meijerink gaf een toelichting op de financiering van de plannen. Hierin wordt o.a. zichtbaar welke kosten voor rekening van de gemeente komen, welke door onze vereniging betaalt moeten worden en hoe dit gefinancierd gaat worden.

Uiteindelijk is er gestemd en ging de vergadering unaniem akkoord met het renovatie voorstel en het deels extern financieren van het plan.

 

  • Deel dit bericht: