Veel podium plaatsen op eerste cross

Op zaterdag 9 november werd in Rijssen de eerste cross gelopen van het Cross Circuit van het Oosten. De start en finish zijn traditie getrouw op de atletiekbaan van AV Rijssen.

Op de 10km werd Nick Zwienenberg, bij de mannen, met ruimte voorsprong, 1ste en de 3e plaats op het podium was voor Frank Meijer. Op dezelfde afstand maar bij de Masters 50+ werd Bertil Krukkert 2de.

De afstand met de meeste deelnemers is altijd de 5km. Ook daar waren er prijzen voor Atletics. Bij vrouwen werd Nicola Yousef-Krukkert 1ste en Marieke van de Vegt 3e.
Bij de vrouwen 35+ hadden we ook 2 podiumplekken. Liesbeth Voorthuijsen werd 1ste en Ilona Kuipers werd 2e.

Ook de jeugd stond aan de start bij deze cross. Het parcours was 1,5km lang. Bij de junioren 10/12 jaar stonden de zussen Huijssoon op het podium. Marlou op de bovenste trede en Jolein aan haar rechter kant op de derde plaats.

Bij de pupillen tm 9 jaar was Julia Seppenwoolde weer de beste. Het was een spannende finish, ze bleef haar concurrente precies 2 seconden voor.

Allemaal gefeliciteerd met deze mooie prestaties!!!

De volgende wedstrijd in het cross circuit van het oosten is op 7 december; De Wilgenweard Nijverdalse bergcross. Dit is tevens de laatste kans om je in te schrijven voor het hele circuit.