Winst op verschillende disciplines.

Peter Baan superieur op korte survival run:
De survivalrunners kwamen zondag 19 januari 2020 naar Westerbork voor de korte en middellange survivalrun. De korte survivalrun is 9 km lang en maar liefst 45 hindernissen.
Bij de mannen 50+ pakte Peter Baan met overmacht de eerste plaats. Peter kwam na 1.14.50 over de finish en had een voorsprong van ruim 5 minuten op de nummer 2.

Het lukte Thijs Havinga net niet om op het podium te komen. Hij moest genoegen nemen met de 4e plaats.

In het algemeen klassement staan er maar liefst 4 Atletics survivalrunners in de top 10. Jesse Linthorst staat bovenaan gevolgd door Thijs Havinga. Hugo Braas staat 5de en Jochem Pot staat 9de.

Arenda Könnicke wint bosmarathon:
In Assen werd de Bosmarathon georganiseerd door atletiek vereniging AAC ’61. De start en finish is op de atletiekbaan maar de rest van de 42km liep door het Asserbos die door de zware regenval behoorlijk glad en glibberig was geworden. Arenda Könnicke kon desondanks toch een mooie tijd lopen op de marathon. Met 3.27.46 stond ze op de hoogste trede van het podium.

Arenda

Henri Bolink en Jacky winnen canicross.
Een onderdeel dat steeds vaker op het programma komt te staan is de cani cross. Ook bij de Hulsbeek cross in Oldenzaal was er een cani-cross van 3km. Henri Bolink stond met zijn hond Jacky aan de start. Ze kwamen gezamenlijk als eerste over de finish in 11:58. Jacky is de eerste hond die namens Atletics een eerste plaats heeft gehaald!!

Jacky

  • Deel dit bericht: